LUOTETTAVAA AMMATTITAITOA VUODESTA 1992.

Käänny ammattilaisen puoleen, kun haluat kestävää laatua

Puusepän ja maalareiden kädenjäljessä on se hyvä puoli, että se kestää. Puusepäntyöt on tehty aina tarkkaan valikoiduista materiaaleista, ja niihin on käytetty laadukkaita pintakäsittelyaineita. Jokainen yksityiskohta on tehty tarkasti harkiten käsityönä. Meidän tehtävänämme on jatkaa perinnettä puusepän ja maalareiden kädenjäljissä.

Luotettavaa ammattitaitoa vuodesta 1992

Olemme korjanneet ja entisöineet satoja huonekaluja. Toteutamme huonekaluihin myös värinvaihtoja, mutta emme missään nimessä hiekkapuhalla esineitä. Värinvaihto tehdään käsin raaputtamalla ja hiomalla. Harva teollinen huonekalu kestää aikaa niin hyvin kuin vanhat puusepäntyöt. Emme hyljeksi nykyaikaisiakaan levystä tehtyjä huonekaluja, vaan pintakäsittelemme myös niitä.

Meiltä hoituvat myös vauriokorjaukset

Korjaamme katkenneiden huonekalujen jalat ja hoidamme pienet puuosakorjaukset. Huonekalut voit tuoda vaikka kassissa, niin korjaamme ne uuden veroisiksi. Yritämme korjata jopa toivottamat tapaukset. Voit myös pyytää meitä kotiin katsomaan, saadaanko huonekalu kuntoon.

Kunnostuksen hinta?

Huonekalujen kunnostamisen ei tarvitse olla kallista. Kysele rohkeasti hinta-arviota, yllätyt edullisista hinnoista. Teemme työn perinteisesti tai nykyaikaisesti, jolloin työhinta on alhaisempi.

  • Puusepän verstas
  • Puusepän verstas