LUOTETTAVAA AMMATTITAITOA VUODESTA 1992.

Huonekalujen kunnostus Hämeenlinnan lähistöllä Janakkalassa

Huonekalujen kunnostus kannattaa teettää meillä. JP Maalaushuone Oy hoitaa vaikeatkin kunnostustyöt. Toimimme Janakkalassa, 20 km:n päässä Hämeenlinnasta. Kunnostukseen tuodaan hyvin monipuolisesti huonekaluja.

Huonekalujen korjaus: mikä kannattaa korjata?

Useimmille on itsestäänselvyys, että suvun vanhat huonekalut korjataan. Huonekalujen korjaus kannattaa kuitenkin myös nykyaikaisille huonekaluille, jotka ovat käyttäjilleen rakkaita. Rakkaan esineen arvoa ei ratkaise muoti, vaan muistot, mukavuus ja toimivuus.

Huonekalujen korjaus on monipuolista työtä

  • Maalaamme
  • Lakkaamme
  • Hiomme
  • Petsaamme
  • Korjaamme puuosat

Mitä tehdä huonekaluille?

Onko sinulla huonekalu, joka on maalattu moneen kertaan? Voimme palauttaa alkuperäisen ilmeen poistamalla maalikerroksia mahdollisuuksien mukaan aina alimpaan kerrokseen asti. Kunnostaessa myös värinvaihto on mahdollista. Kerromme mielellämme väreistä ja aineista, joista voit valita entisaikojen tapaan tai nykyaikaan sopivan. Sinä päätät, me suosittelemme esineen mukaan.

Varaa aika huonekalujen korjaukseen soittamalla

Soita meille ennen huonekalun tuomista korjaukseen tai piipahda verstaallamme. Puhelimessa saat myös hinta-arvion huonekalun vaatimasta kunnostustarpeesta. Olemme toimineet alalla jo niin pitkään, että hinta-arviot pitävät.