LUOTETTAVAA AMMATTITAITOA VUODESTA 1992.

Käänny ammattilaisen puoleen, kun haluat kestävää laatua

Puusepän ja maalareiden kädenjäljessä on se hyvä puoli, että se kestää. Puusepäntyöt on tehty aina tarkkaan valikoiduista materiaaleista, ja niihin on käytetty laadukkaita pintakäsittelyaineita. Jokainen yksityiskohta on tehty tarkasti harkiten, käsityönä. Meidän tehtävänä on jatkaa perinnettä puusepän ja maalareiden kädenjäljissä. 

Luotettavaa ammattitaitoa vuodesta 1992

Olemme korjanneet, entisöineet, satoja huonekaluja. Toteutamme myös huonekaluihin värinvaihtoja, mutta emme missään nimessä hiekkapuhalla esineitä. Värinvaihto tehdään käsin raaputtamalla ja hiomalla. Harva teollinen huonekalu kestää aikaa niin hyvin kuin vanhat puusepäntyöt. Emme hyljeksi nykyaikaisiakaan levystä tehtyjä huonekaluja, vaan pintakäsittelemme myös niitä.

Vauriokorjaukset hoituvat myös meillä

Korjaamme katkenneet huonekalujen jalat ja hoidamme pienet puuosakorjaukset. Huonekalut voit tuoda vaikka kassissa, niin korjaamme ne uuden veroisiksi. Yritämme korjata myös toivottamat tapaukset. Voit myös pyytää meitä kotiin katsomaan, saadaanko huonekalu kuntoon. 

Kunnostuksen hinta?

Huonekalujen kunnostamisen ei tarvitse olla kallista. Kysele rohkeasti hinta-arviota, yllätyt edullisista hinnoista. Teemme työn perinteisesti tai nykyaikaisesti, jolloin työhinta on alhaisempi.